Gastenboek

Klik hier om een bericht in het gastenboek te plaatsen

RichardVet
Antibiotics are a medicine that stops bacterial growth by killing the bacteria. Common antibiotics include penicillin and ciprofloxacin. Antibiotic medicine bought online with or withooutt prescription - You can <a href="https://softlips.ca/tmb/buy-antibiotics-no-prescription.html">buy antibiotics without a prescription online</a> from our shop to get them delivered straight to your doorstep.

Hans Muis
Bedankt, En dan ben ik nog die prachtige rode lantaarn vergeten. Is die nog in het clubhuis? Ik kom komende week nog wel in de buurt..

Job Pijpers
bedankt voor top ontvangst,was een mooie afsluiting.

Redactie Glossy Senior Lions
Zoals bekend hecht de redactie van uw zo gewaardeerde site veel waarde aan de juistheid van alle genoemde feiten en gebeurtenissen. Onze medewerkers zijn daar zeer alert op. Wij hebben met spijt moeten constateren dat onderstaand ingezonden bericht onjuist is. Wij moeten helaas melden dat het fake nieuws betreft. Hoewel wij voor deze rubriek geen verantwoordelijkheid dragen zullen we toch een federale commissie laten onderzoeken wie de bron van het bericht is.

Redactie Guiness book of Records
De redactie complimenteert het team Hr.Sr.2 van Amelisweerd met het behaalde resultaat in de NGF competitie 2019, namelijk promotie naar de 2de klasse. Zonder iets af te doen aan uw prestatie moeten wij u helaas mededelen dat 22 dagen niet als record in ons systeem kan worden opgenomen. In 2017 heeft team Hr.Sr.3 (nu Sr. 4) van uw golfclub dit in 21 dagen gepresteerd. Weliswaar in de 4de klasse met promotie naar de 3de, maar voor de redactie geen reden om dit aan te passen. Onverlet dit alles, van harte.

Captain Heren Sr.4
Namens de mannen van Hr Sr 4 van harte met dit indrukwekkend resultaat: promotie in 22 dagen! Heel knap. Met sportieve groet, Herman.

M.Thieme
Heren, uw golfsport gun ik u van harte, maar wilt u in de toekomst zuiniger omspringen met onze vogelstand?

Waterlandse Nieuwsbode

Clarence
Beste achterneven. Mochten jullie je voor komende finale op een aantal plaatsen willen versterken neem dan even contact op met de captain van Hr.Sr.4. Heb uit betrouwbare bron vernomen dat hij jullie voor een fles goede wijn graag behulpzaam wil zijn. Clarence.

Green Some, psychiater
Heren Leeuwen, jullie complex is goed te genezen in drie weken. Moet lukken.

A. Hitchcock
Masterpiece of suspense !!

Mark Rutte
Gefeliciteerd, geweldig dat jullie weer terug zijn. Wat mij betreft mogen jullie blijven ! Oef, had me zo voorgenomen dat nooit meer te zeggen.

Tiger
Great news for 2018: LIONS 2.0 are back, just like me !!

tiger
Just in between 12 and 13 at the Masters. Thanks for your sms, Hans. Great victory on the Amsterdamse !! Congratz.

Telegraaf
Zaakwaarnemer LK kan geruchten contractaanbieding Noordwijkse niet bevestigen.

Carel M.
De wonderen zijn toch echt niet de wereld uit!!! Van harte. Vasthouden en niet verkopen die captain van jullie!!! Nolte en Okker zijn echt ouwe l......!

Tiger
Whow !!!!!!!! My back feels better now.

martin
Gefeliciteerd!! Super hoor. Groet, Martin

marianne
Lieve mannen. Gefeliciteerd, heel sterk!!! Liefs, Marianne

cees
Heren, Van harte gefeliciteerd met jullie promotie. Fantastisch hoe jullie deze laatste kans hebben gegrepen. Veel complimenten ook namens Helen. Cees.

Joop van der Veer
Mannen geweldig van jullie nu 1ste klas spelen Nogmaals van harte joopvanderveer der veer

Vers5
Topjob!

Vut 5
LK, hou de jeugd goed in de gaten en breng de lunch discipline snel terug! Heel veel succes vrijdag, wij proberen jullie plek op te vullen

Voorvrouw DS1
Ik volg met veel genoegen jullie voortgang naar promotie naar de eerste klasse. De eerste twee stappen zijn gezet..... Leeuwen, ga zo door! Heb op de Koningsdag met veel genoegen het door ons aangekochte shirt van LK mogen dragen. Voelde me bijna Lion Queen!

Tiger
Best advantage of not playing the Masters: could follow your results last friday. Congratz !!

Redactie Ameliswoord
Prachtige verhalen. Met enige jaloersheid constateren we wederom dat de zegen reeks van de Senior Lions geen grenzen lijkt te kennen. Hopen nu dat de Most Senior Lion de foto van de heren op de Haagsche met kersverse Koning(ik weet het; alleen Hij mag met een Hoofdletter)vergezeld van een korte quote kan delen met de lezers van de ameliswoord papieren uitgave?

8 a.i.
Ik zie dat de gastensite nog niet veel bezocht is. Die Brasem ken ik ,want die is getrouwd met een Bilthovens meisje. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg is er nog van alles mogelijk. Klassebehoud is nu doelstelling nr.1. Mannen pak die 2 competitors.

Tiger
Lions FIVE STARS !! Good luck in 2013. Be on top, just like me.

8 a.i
Namens HS3 van harte gefeliciteerd met het klassebehoud. Het was spannend.

Vut 5
Klasse mannen wat een eindspurt!! Kan haast niet meer misgaan nog ff gastheren en dan de kurk van de fles.

Carel M.
030 zingt een toontje lager en dan weet je het wel, natuurlijk 020 pakt de titel!!! Probeer ontspannen te spelen, wie weet ontsnappen jullie ook, maar in die vervaarlijke pakken zullen ze jullie evenals die andere hooligans toch weten te achterhalen. Veel spelplezier.

8 a.i.
Het zal duidelijk zijn dat ik jullie prestaties met zeer grote belangstelling volg. Verliezen is niet erg ,als je dan maar goed doet. Dat moet nu verleden tijd zijn en daarom moeten jullie de volgende twee wedstrijden in winst omzetten.De joker inzetten lijkt mij niet zinvol. Mannen, VEEL SUCCES . 8 a.i.

Tiger
Great season 2011 for your team. I enjoyed the round of golf with you at Augusta last november. Wish you all the best for 2012. We'll meet again.

Annemarie
GO Lions GO! Kick some ass zoals wij plegen te zeggen. Fijn dat de site weer in de lucht is, ieder jaar kijk ik hier naar uit. Ik ga jullie volgen. xAnnemarie

Niels
Niet meer dan terecht dat jullie je eigen site hebben. Ik ga hem volgen! Succes!

Marc
Leuk initiatief, en die MPV-Award puntentelling neem ik over voor Heren 7. O.k.? Ben benieuwd naar de teamkleding dit jaar ;-)

Carel M.
Ziet er allemaal gelikt uit en benieuwd wat het nieuwe seizoen gaat brengen aan vrolijke teksten, want van dat spelletje van jullie weten we nu echt wel genoeg. Jullie spelen in schutkleur groen maar in de baan zien we die grijze koppen echt wel!! Gelukkig tonen jullie je na afloop aan de bar "monsterlijk"!! Succes aanstaande kampioenen!?!?!?

Wendy
Oude mannen geloven alles, middelbare mannen twijfelen aan alles, jonge mannen weten alles (Oscar Wilde). Ik twijfel er niet aan dat jullie geloven te weten weer kampioen te worden! Succes en ik blijf graag lezen!

Annemarie
Mooi regentenue, en nou maar hopen dat het veel regent op de vrijdagen dat jullie spelen. Jullie zijn vast niet meer te houden, na zo'n lange voorbereiding. No mercy met de Veluwse.

Celia
Goed om te weten! Wordt jullie adelaar ook clubkampioen? Ben benieuwd naar speler 13.

Tiger
Great job Lions I'll follow you !!

Eric Vriezen
Wat een geweldige start hebben jullie weer gemaakt dit jaar. Vaste waarde is lion king, alias hvdz. De vraag is natuurlijk waar deze wonderdokter zijn pillen inkoopt? Fuentes van de lage landen? Of is het gewoon keihard trainen?

DD1
Goed voorbeeld doet goed volgen hopen we. Ook de dinsdag dames 1 hadden een klein tegenslagje in de stadsderby tegen onze buren.... wij hebben ons erdoor geslagen en zijn afgelopen dinsdag kampioen geworden! Op naar de promotiewedstrijden. We willen maar zeggen.... jullie hebben nu het voorbeeld gehad.

Redactie Ameliswoord
Wat een geweldige berichten krijgen we hier op de redactie uit het veld. Een eclatante overwinning op de Batouwe en ook nog een Hole in One! We kijken uit naar de "dirty details" maar feliciteren alvast met de behaalde resultaten. Een, vooralsnog eenmalige, uitgave van de Ameliswoord Senior Lions edition wordt overwogen!

Tiger
Gongratulations. Now up to Zwolle (nice place!).

Tanja
De KAMPIOENSBRUL was hier rond borreltijd in de tuin te horen,hetgeen voor mij reden was voor een extra rode martini on the rocks op deze mooie prestatie. Geweldig gedaan heren Lions!!!

marc
Mannen, gefeliciteerd. Drie jaar op rij is een echte prestatie. Nu volgend jaar maar eens bewegend beeld toevoegen. Kunnen we daar ook van genieten.

first lady
Volg het voorbeeld van de jonkies!

Tanja
vr. 20 mei, Tussenstand na de doubles: Amelisweerd-Heemskerk 6-0

Tiger
Great job boys. I'll invite you to play on my homecourse this summer. TIGER vs LIONS, great match, hope I can win. Will be my first victory this year (little joke...).

Joop van der Veer
Als buurman van Amelisweerd feliciteer ik de herenlions van Amelisweerd proficiat met jullie promotie naar de 2e klasse bravo. Een van de Nieuwegeinse senioren

Jule
van harte gefeliciteerd met de promotie! Kanjers! Ik vind jullie site ook helemaal geweldig! Topper!

Joop de Bruijne
Gefeliciteerd met het Kampioenschap en de Promotie. En de website is zonder meer (ook) TOP.


Uw naam: