Vierde promotie in zes jaar

HITCHCOCK WAS THERE

LAGE VUURSCHE TEN ONDER IN DONDER EN BLIKSEM

Winnaar MVP-Award 2014 bekend

Adelaarsklassementen bijgewerkt tot 2015

 

Onze trouwe volgers hadden een slechte week achter de rug: doordat de Senior Lions een steekje hadden laten vallen op de Twentsche middels een nederlaag tegen de Lage Vuursche, waren ze de laatste competitiedag mede afhankelijk geworden van het resultaat van onze Dolderse vrienden. Kort samengevat: om alsnog kampioen te worden moest Amelisweerd met iets meer dan 10-8 van de Pan winnen èn bovenal de Lage Vuursche met tenminste iets meer dan 8-10 verliezen van de Twentsche. Zie daar de uitgangsstelling op deze historische 9de mei.

Decor van de happening de prachtige bosbaan van de Veluwse, met een constante dreiging van donkere wolken, draaiende winden en aanvankelijk af en toe een klein fris buitje. De bedoelingen van de kampioenskandidaten waren bij de lunch al overduidelijk. Amelisweerd leidde tegen de Pan met 6-0 (Chris/Henny 4&3, Imbert/Jilles 4&3 en Rob/Hans 2 up). Een perfect statement. Lage Vuursche echter lag met een 5-1 voorsprong op een razende koers naar de minimaal 9 noodzakelijk punten, zeker in de wetenschap dat de Twentsche in de laatste flight het moest doen met een invaller met hcp 17, een peulenschil voor zijn dolderiaanse tegenstrever met hcp 11, zo was de verwachting. Restte voor de andere 5 flights de taak om in totaal 2 punten te scoren.

Senior Lions singelen naar 12-6 winst

Om een onoverzichtelijk schakelen tussen de beide matches te voorkomen eerst even onze eigen verrichtingen op uw monitor: Chris 4&2 en Imbert 8&7 brachten soepel de eerste punten binnen, waarmee we weliswaar de wedstrijd al binnen hadden maar nog niet het target van meer dan 10 punten. Jilles en Hans scoorden niet en Rob stond ergens halverwege liefst 4 down. Het zou toch niet? Maar bij Rob zie je in dit soort situaties dan de bovenlip wat omhoog gaan en de hoektanden vrij komen. Vanaf het terras zagen wij de beide matadoren de achttiende green naderen, duidelijk nog gewikkeld in een serieus gevecht, beiden belandend in een greenside bunker en Rob uiteindelijk dodelijk uitholen: 1 up, met als eindresultaat dus 12-6 winst. En toen....

Meetbare electrische lading in de lucht

Hierboven even verzwegen dat een en ander zich afspeelde tussen onweer, donder, bliksem en hoosbuien door. De Veluwse beschikt over een heuse meter waarmee gekeken kan worden hoe groot de kans is dat golfers dodelijk door de bliksem getroffen worden en als die kans als te groot wordt beoordeeld dan wordt iedereen -soms onhoorbaar- door een sirene van de baan geblazen. Ook op momenten dat de hemel blauw was, de zon scheen en er geen druppel meer viel.

Kortom alle ingrediënten voor een horror-scenario waren voorhanden. Onze 12-6 stond en langzaam druppelden de Lage Vuursche en Twentsche binnen. Eerste single voor de Twentsche, tweede single voor de Twentsche en derde idem! Zou het dan toch? Nee, want daar komt de eerste winst voor Lage V. binnen, totaal dus nu 7 puntjes. En hoe gaat het met de Twentsche invaller (u weet wel, die met hcp 17): nog steeds in de baan, nog niet afgedroogd? Nee, sterker nog Robert Jan Reijntjes (onthou die naam, zeker als u nog eens een verstandskies moet laten trekken) wint met 3&2. Alle druk derhalve op de schouders van de captain van de Lage Vuursche, nog onderweg met zijn Twentsche tegenstander, die dit seizoen nog geen punt had gescoord. De beide mannen moeten ook tot het laatste gaatje gaan, voordat duidelijk wordt dat ook deze pot met 1 up voor de Tukkers is: 7-11 na 5-1 bij lunch.

Ongeloof, rekenen en champagne

Gezien de toch wel volledig onverwachte wendingen, eerst nog maar even goed checken of het klopte wat niemand verwachtte: Amelisweerd kampioen. Voor onze captain Lion King inmiddels toch een soort routine en alom verbazing dat er weer gekoelde champagne uit zijn auto kwam. Sommigen betichtten hem van een ernstige vorm van hoogmoedswaanzin. Doet er niet toe het enige wat telt is het resultaat. Daarenboven werd het na afloop lang, laat en heel gezellig. Vele prijzen en bekers werden verdeeld, met als hoogtepunt toch wel de "huilebalkjes" die wij mochten ontvangen om de ons voor volgend jaar toegedichte vier 0-18 nederlagen in de eerste klasse te helpen verwerken. Wanneer hebben we dezelfde prognoses gehoord en hoe liep dat in werkelijkheid? Blader nog eens in ons digitale archief.

Prima afsluiting van een weer geweldige competitie, waar vriend en vijand weer optimaal van hebben genoten!!

Interview Lion King

Zoals bekend blijft onze wat introverte captain graag op de achtergrond, maar "in het belang van het team en de vereniging" waren wij in de gelegenheid na afloop van de zinderende ontknoping van de wedstrijd op de Veluwse voor de tweede keer in zes jaar Lion King naar zijn visie op heden en toekomst te vragen.

 

Van harte gefeliciteerd. Had u dit succes verwacht?

Dank je. Toen vorig jaar november de poule-indeling bekend werd bleek uit onze analyses dat we een gerede kans hadden om zeer hoog te eindigen. Om de druk niet te hoog te maken hebben we eerst ingezet op handhaving. Later werd bekend dat de kampioen rechtstreeks naar de eerste klasse zou promoveren, reden om onze voorbereiding nog wat aan te scherpen. We hadden een concreet doel voor ogen.

En toen ging het vorige week mis op de Twentsche?

Ja, dat was een aparte ervaring voor ons team. Zoiets was ons in al die jaren niet eerder overkomen. Te veel spelers lieten het op hetzelfde moment afweten. Mogelijk toch sprake van onderschatting van de Lage Vuursche? Er waarde ook een virus rond in het team, mogelijk kampioenskoorts, achteraf gezien heeft dat toch wel z'n invloed gehad. Gelukkig hebben we het verlies goed kunnen verwerken, om de laatste dag toch weer sterk terug te komen.

Ja, en dan toch weer champagne.

Altijd leuk, zoiets went nooit. Natuurlijk is het resultaat belangrijk, maar de sfeer ook, zowel onderling als ook met de tegenstanders. Wat dat betreft was het weer een geweldig jaar. Ook het inpassen van een nieuwe jonge speler was een uitdaging. We mogen wel stellen dat dat een groot succes geworden is.

Hoe ziet u het seizoen 2015?

We gaan natuurlijk eerst uitvoerig 2014 evalueren. Wat ging er goed, wat moet er beter? In het verleden meende men vaker dat wij na promotie niets te zoeken hadden in een hogere klasse, hetgeen we steeds weer gelochenstraft hebben. In de eerste klasse komen we natuurlijk topteams tegen, maar ook tegenstanders waar we in het verleden niet van hebben verloren. Er zitten sowieso potentieel interessante teams tussen. Verder realiseer je je ook dat gerenommeerde golfclubs nu een klasse lager spelen dan wij.

We moeten ook spoedig rond de tafel met het nieuwe bestuur van Amelisweerd. Om de bloedig veroverde plek te behouden moeten de omstandigheden om te kunnen presteren wel op een hoger niveau gebracht worden. Nu we net als dames 1 op het allerhoogste nationale niveau gaan acteren willen wij graag dezelfde faciliteiten. Dat wil zeggen de hele winter intensief oefenen o.l.v. een goede pro, buitenlandse stages, begeleiding tijdens de wedstrijden, een teammanager en -wat op onze leeftijd zeer belangrijk is- goede medische verzorging. Goede teamkleding hebben we al, alleen zullen we in de eerste klasse nog wel het Amelisweerd logo op onze polo's en truien moeten hebben. Als laatste wens hebben we nog een supportersbus om onze vele trouwe volgers op gepaste wijze te kunnen bedienen. Mocht het vanwege de financiële situatie van de club een wat moeizaam plaatje worden dan zijn wij bereid dit laatste punt te laten vervallen. Aan de overige punten hechten wij echter veel belang, in de topsport gaat het immers om de details, getuige ook onderstaande foto van twee topsenioren:

Lion King, bedankt voor dit gesprek. Straks nog de huldiging op Amelisweerd?

Graag gedaan. Gezien het slechte weer hebben we besloten die huldiging even uit stellen. We kunnen het onze fans met dit weer niet aandoen om ze uren voor het bordes te laten wachten, voordat we terug zijn uit Hoog Soeren.

De eindstand

POULE STAND - P5
Nr Team P WP + 0 - PP+ PP- Opmerking
1 Amelisweerd 1 4 6 3 0 1 42 30  
2 De Lage Vuursche 1 4 6 3 0 1 39 33  
3 Twentsche 1 4 5 2 1 1 37 35  
4 De Pan 1 4 3 1 1 2 32 40  
5 Veluwse 1 4 0 0 0 4 30 42  
Plaats 1 promoveert automatisch naar de 1e klasse

 "BIJ 1-17 NEDERLAAG KATER MINDER GROOT"

SL LATEN LAGE VUURSCHE ONTSNAPPEN

Onbegrepen nederlaag op ongelukkig moment

ER MOET KOMENDE VRIJDAG WAT RECHTGEZET WORDEN

 

Voor de titanenstrijd in poule P5 tegen de Lage Vuursche trokken de Senior Lions naar het ijskoude Twente, waar een prachtige en vooral ook lange baan (6192 meter vanaf de gele tees, liefst 460 meer dan op Amelisweerd) op ons lag te wachten. Bij de koffie als verrassing een stuk krentenwegge.

Daarna togen we aan het echte werk. De eerste greensome met Chris en Henny verliep niet helemaal naar wens en eindigde in een nipte 1 down. In de volgende dubbels daarentegen werd uitstekend gescoord. Imbert en Jilles wonnen met 2&1 en Rob en Hans zegevierden met 3&2. Lunchstand derhalve 4-2 in ons voordeel, een duidelijke uitgangsstelling.

Gezien de ervaringen van vorige week was de lunch zo georganiseerd dat er géén kroketten werden geserveerd door onze Braziliaanse dienster. Het effect was direct meetbaar. Chris ging als een speer en boekte zijn eerste single-winst met 4&3. Helaas legden in de verdere bovenste helft van de startlijst Henny (2&3) en Imbert (2 down) het loodje. Tussenstand 6-6.

Het duurde even voordat de ernst van de situatie doordrong bij onze laatste drie Leeuwen. Voor Rob was dat ook niet nodig want die was druk doende de vijandelijke captain af te drogen met 6&5. Maar Jilles en Hans hadden om uiteenlopende redenen hun dag niet. Klaarblijkelijk nodig ("onnodig" is zo'n aanmatigend oordeel) verloren beiden hun match resp. met 2 down en 1&2.

Einduitslag 10-8 in het voordeel van de Heeren uit den Dolder. Zelden moesten de Senior Lions zo'n klap incasseren. De evidente nederlagen van een paar jaar geleden met 1-17 en 2-16 voelden een stuk minder heftig aan. Heel even zaten de mannen treurend en stil bijeen in het Twentsche clubhuis. Zelfs de sambaballen gingen er niet met smaak in. Gelukkig duurde de collectieve rouwtoestand niet te lang. Met name Rob -die persoonlijk 100% gescoord had- kreeg als eerste al spoedig weer praatjes. Bij de meeste anderen duurde de shocktoestand ook niet al te lang.

                                        (foto archief SL)

In de andere wedstrijd gingen de mannen van de Veluwse strijdend ten onder tegen de Pan met 10-8. Dit resultaat betekende dat degradatie voor de mannen uit het Kroondomein vaststaat, reden om tijdens het diner op rituele wijze een haasje te slachten. Ook werd tijdens het diner even kort stilgestaan bij het feit dat wij sinds deze dag twee zgn. Zilveren Senior Lions onder ons hebben: Jilles en Hans speelden in de afgelopen zes jaar 25 keer (en ook nog ononderbroken in het team). Zij ontvingen hiervoor als tastbaar bewijs de traditionele schaal.

Komende week in dit theater

Voor de begrijpende lezer allereerst even de huidige stand:

Nr Team P WP + 0 - PP+ PP- Opmerking
1 De Lage Vuursche 1 3 6 3 0 0 32 22  
2 Amelisweerd 1 3 4 2 0 1 30 24  
3 De Pan 1 3 3 1 1 1 26 28  
4 Twentsche 1 3 3 1 1 1 26 28  
5 Veluwse 1 4 0 0 0 4 30 42
 

A.s vrijdag op de baan van de Veluwse in Hoog Soeren:

10.30 uur Amelisweerd-de Pan, direct gevolgd door Twentsche-Lage Vuursche.

Duidelijk is dat we niet alles meer in eigen hand hebben. Allereerst zijn we afhankelijk van de Twentsche, dat moet winnen van de Lage Vuursche. De mannen uit het oosten zijn nog in de race voor voorronde Europees golf, zij zullen er vol voor gaan en een overwinning op de Lage Vuursche is zeker niet uitgesloten. Daarnaast moeten wij van de Pan winnen. Voor hen geldt exact hetzelfde als voor de Twentsche. Wedstrijden tegen de Pan zijn vanouds ook altijd doorspekt met locale en persoonlijke emoties, die naar twee kanten kunnen doorwerken.

Bij winst van Amelisweerd en de Twentsche zijn de Senior Lions altijd poule winnaar, behalve in het geval dat wij met 10-8 winnen en de Twentsche ook. Dan eindigen wij exact gelijk met de Lage Vuursche, ook qua doelsaldo. Dan beslist het onderling resultaat en wat dat was heeft u hierboven gelezen.

Alle reden om volgende week vrijdagmiddag naar de Veluwse te komen. Sowieso een mooie plek om te vertoeven en het wordt bovendien weer een heftige slotapotheose, iets waar de Senior Lions inmiddels patent lijken te hebben.

 

 

UNICUM: REEDS NA TWEE WEDSTRIJDEN VRIJ VAN DEGRADATIEZORGEN

ONGESLAGEN KOPLOPER

Lage Vuursche ook, met exact hetzelfde doelsaldo, maar verslagen op alfabet.

 

EN NU OP NAAR AMBT DELDEN

 

De Senior Lions mochten de dag voor Koningsdag op de goddelijke baan van de Pan aantreden tegen de Twentsche, alom beschouwd als het sterkste team in onze poule. Zij spelen al drie jaar onafgebroken in de tweede klasse en zijn bovendien afkomstig uit de provincie van PEC-Zwolle, waar alle sporters zich momenteel onverslaanbaar achten. Een zware klus dus voor de Leeuwen, maar zij hebben in de loop der jaren voor veel hete vuren gestaan.

In de dubbels startten we niet bijzonder. Ons Koningskoppel Versteegh/Jenken dolf met 1 down het onderspit, Jebbink/Verspoor speelden a.s., maar Boogaard/v.d.Zanden wisten hun tegenstanders er in alle opzichten onder te houden met 3&2. Lunchstand derhalve 3-3.

Bij de lunch zagen wij Chris een kroketje naar binen werken, en ja hoor 4&5 verlies. Imbert wist in flight twee een oude -hij speelt overigens al tijden niet meer tegen jonge- hockeyer op a.s. te houden. Kortom tussenstand 4-6 in het voordeel van de taaie Tukkers.

Ja en toen was de beer (moet eigenlijk leeuw zijn) los. Henny 5&4, Rob 2&1, Jilles 3&2 en Hans 5&4 wisten met klassegolf de volle buit binnen te halen. Volgens de vijandelijke captain speelden wij "liniaalgolf", kortom erg recht, lang en/of foutloos. Eindresultaat 12-6 in ons voordeel.

Wederom tot verrassing van velen, wederom viel weer wat ongeloof te bespeuren, niet bij vriend, maar wel bij vijand. Aangezien ook Lage Vuursche won staan we nu gebroederlijk bovenaan. Volgende week in Twente moet het gebeuren. Dan is de Golfsociëteit onze tegenstander. In 2006 en 2007 speelden de mannen nog eerste klas: niet te onderschatten dus. Nadien kukelden zij van één naar twee en drie. Vervolgens vier (!) jaar bezig geweest het verloren terrein te herwinnen: twee keer tweede en twee keer eerste, met in beide gevallen verlies van de promotiewedstrijd. Genoeg reden voor hen om dit keer wel gebrand te zijn op winst.

Het was gezellig bij de Pan, het werd ook laat en de dag werd afgesloten met een groot natuurlijk vuurwerk. Dat belooft veel. Volgende week vrijdag graag al onze lezers naar Ambt Delden, slechts 120 km van Utrecht. Uw steun kunnen wij zeker gebruiken en we zullen u niet teleurstellen.

Tenslotte voor de liefhebbers de actuele stand:

Nr Team P WP + 0 - PP+ PP- Opmerking
1 Amelisweerd 1 2 4 2 0 0 22 14  
2 De Lage Vuursche 1 2 4 2 0 0 22 14  
3 Twentsche 1 3 3 1 1 1 26 28  
4 De Pan 1 2 1 0 1 1 16 20  
5 Veluwse 1 3 0 0 0 3 22 32  
Plaats 1 promoveert automatisch naar de 1e klasse

18 april 2014 Gastheer

ONTVANGST IN PARADIJSELIJKE GOLFOASE

Twentsche boven- en Veluwse onderaan

 

SENIOR LIONS BLIJVEN ZONDER PUNTVERLIES

 

Het gastheerschap -voor velen een soort OuderenRondhangDag- was ook dit jaar voor de Senior Lions weer een nieuwe parel aan de toch al goed gevulde ketting. Van heinde en ver waren de gasten naar de Stichtsche dreven getrokken om -beschenen door een fraai voorjaarszonnetje en verfrist door een licht poolbriesje- te genieten van onze prachtige baan. Fraai gemaaide fairways, gerolde greens met een graslengte van een vers geschoren baardhaar. Voor de meeste golfers derhalve *****golf, sommigen echter hadden wel erg veel moeite met de snelheid.

Desalniettemin een fantastisch visitekaartje voor onze club. Zelfs chauvinistische streekgenoten van de Pan en de Lage Vuursche moesten ruiterlijk erkennen dat we op deze dag de toch al zo geroemde kwaliteit van hun eigen banen ruim overvleugelden.

Slechts twee incidenten waren er te melden op deze verder geweldige dag. Allereerst dreigden op een gegeven moment onze forecaddies een bal niet te kunnen vinden, doch deze dreigende omissie werd binnen de daarvoor gestelde termijn van vijf minuten hersteld. Tweede heikele moment vond plaats op hole 14. Eén van de gasten reed daar zijn tas in het water, waarbij er tot overmaat van ramp ook nog een aantal clubs los in het water kieperden. Pas aan het begin van de avond kon het dreggen gestaakt worden, nadat ook de laatste drenkeling geborgen was. Naar verluid maakt de aanvankelijk licht onderkoelde stok het inmiddels weer goed.

Tenslotte nog even de resultaten. Twentsche - Veluwse 11-7 en ook de match Lage Vuursche - de Pan eindigde in 11-7. Voor de stand betekent dat dat de Twentsche voorlopig aan kop gaat met 3 uit 2, op de voet gevolgd door Amelisweerd en Lage Vuursche met 2 uit 1. Daaronder de Pan met 1 uit 2 en de Veluwse met 0 uit 2.

Kortom, spanning alom. Volgende week vrijdag 25 april bent u van harte welkom op de Pan. Leuke gelegenheid om uw wekelijkse boswandeling te doen op een echt golfbaan, onderwijl genietend van de prestaties van uw eigen Senior Lions. Tegenstander op die dag de huidige koploper Twentsche. Naar verluid nemen zij maar een paar bussen met supporters mee, zodat er voor Amelisweerdfans nog ruim voldoende bos overblijft. Wel uw eigen stoeltje, aardbeitjes en slagroom meenemen. Wij gaan ervoor en beloven u wederom een prachtige golfdag !!

 

HISTORISCHE DAG

FOUR ELEVEN FOURTEEN

 

SENIOR LIONS ON TOP

LUITEN HAALT CUT OP AUGUSTA

 

 

Je hebt van die dagen, waarvan je jaren later nog steeds weet wanneer er wat gebeurde. 11 April 2014 is er weer zo één. Na een zinderende strijd wist Hsen1 van Amelisweerd zich na één dag al bovenaan de ranglijst van poule P5 te nestelen , terwijl ons aller Joost na wat billenknijpen ook een historische prestatie leverde. Kortom, een dag om nooit te vergeten.

Wat gebeurde er op de zonovergoten baan van de Lage Vuursche?

In de eerste wedstrijd van het seizoen 2014 moesten de Senior Lions aantreden tegen de Veluwse 1, een treffen dat al tijdens de analyses vorig jaar november door onze captain direct geduid was als een vierpuntenwedstrijd. Optimaal gemotiveerd vloog onze eerste dubbel Chris Versteegh/Henny Jenken dan ook uit startblokken van de greensome. Het duo speelde een hemels soort golf, waar zelfs tegenstanders als Woods/Mickelson moeite mee zouden hebben gehad, zeker gezien de huidige staat van Tigers rug. Kortom onze helden waren na vijf holes al klaar: 5&4.

Rob Boogaard en Hans van der Zanden leden in de tweede flight een volkomen onnodige nederlaag, waarbij ze niet in staat bleken de door de Veluwse tegenstanders geboden kansen te verzilveren. Twee down. Gelukkig wist het aloude -inmiddels geen sigaren meer rokende- duo Alexander Artz/Jilles Verspoor dit smetje middels een fraaie 3&2 zege weg te poetsen.

Lunch derhalve bij een redelijk comfortabel lijkende 4-2 voorsprong

Lion King himself startte in de singles al eerste, achteraf gezien toch wel weer een tactische meesterzet waarmee voorkomen werd dat wij op enig moment van de wedstrijd op achterstand geraakten, hetgeen toch altijd wel een psychologisch nadeel is. Het scoreverloop ontwikkelde zich namelijk nogal grillig en aanvankelijk niet echt in ons voordeel.

Oordeelt u zelf: na een verbeten strijd volle winst voor Hans (2up), Chris en Henny beiden gelijk, beiden in partijen met wisselende kansen, waarbij Chris een dormie 2 nog wist om te buigen tot all square. 8-4 op het scorebord als tussenstand. Helaas kwam Rob met 2&4 binnen en Alexander met 2&3. Kortom de man van het scorebord hoefde maar één bordje te verhangen: 8-8, ook wel snowman-twin genoemd.

Vanaf het fraaie terras van de Lage Vuursche zagen we vervolgens op de achttiende vanachter de fontijn een nietsvermoedende Jilles, alsmede zijn tegenstander naderen. De lichaamstaal van de heren verried dat het nog ergens om ging. Jilles oogde niet echt als een winnaar, maar zijn vuistje na de laatste putt maakte in één klap alles duidelijk: 2 up en 10-8 winst voor de Senior Lions.

In de andere partij leidde de Twentsche bij lunch met liefst 5-1 tegen de Pan. Toch ook hier bleek dat zo'n tussenstand geen garanties biedt voor succes in de toekomst. Toen de kruitdampen van de singles waren opgetrokken stond het gewoon weer 9-9.

Goede rekenaars onder u hebben nu reeds door hoe de ranglijst eruit ziet. Ook in de vette jaren van de Senior Lions is het volgens onze vaste historicus niet voorgekomen dat we na dag 1 alleen bovenaan stonden. Kortom een beloftevolle start. Hieronder de officiële stand: 

 

Nr Team P WP + 0 - PP+ PP- Opmerking
1 Amelisweerd 1 1 2 1 0 0 10 8  
2 De Pan 1 1 1 0 1 0 9 9  
3 Twentsche 1 1 1 0 1 0 9 9  
4 De Lage Vuursche 1 0 0 0 0 0 0 0  
5 Veluwse 1 1 0 0 0 1 8 10

 

Volgende week zijn wij gastheer. Garantie dus voor het handhaven van onze ongeslagen status. Ons advies: kom 18 april zeker naar Amelisweerd. U kunt genieten van twee regionale clashes te weten Twente 1 - Veluwe 1 en daarenboven Pan 1 - Lage Vuur 1. 

 

11 April 2014 competitiestart

Deze week is het zover. Ook voor de Senior Lions start de competitie. Na een gedegen voorbereiding zijn de mannen hongerig. Conform het beleidsplan 2009-2019 is het team verjongd. Wij verwachten veel van de nieuwkomer en zelfs van het vertrokken teamlid kunnen we nog vuurwerk tegemoet zien. U kunt het allemaal weer volgen op uw vertrouwde web-site.

Recent heeft een erkend marketing-bureau een representatief onderzoek gedaan onder onze lezers. Daaruit kwam naar voren dat liefst 98,5% van de hen de web-site als informatiebron prefereert. Slechts 1,5% gaf aan een voorkeur te hebben voor twitter of facebook. Als belangrijkste reden werd aangegeven dat men het waardeert de verslagen in begrijpelijk nederlands te kunnen lezen. Hakkie-takkie-taal, zoals gebruikelijk op de "moderne media", scoort beduidend lager.

Hieronder alvast het volledige programma voor dit jaar. U ziet: zelfs op de fiets kunt u de meeste wedstrijdlocaties goed bereiken. Zoals altijd wordt uw support op hoge prijs gesteld.

 

 

 

.

POULE WEDSTRIJDEN
Datum Gastclub Team 1 Team 2 Uitslag
vr 11 apr De Lage Vuursche De Pan 1 Twentsche 1 9-9
  Veluwse 1 Amelisweerd 1 8-10
vr 18 apr Amelisweerd Twentsche 1 Veluwse 1  
  De Lage Vuursche 1 De Pan 1  
vr 25 apr De Pan Veluwse 1 De Lage Vuursche 1  
  Amelisweerd 1 Twentsche 1  
vr 2 mei Twentsche De Lage Vuursche 1 Amelisweerd 1  
  De Pan 1 Veluwse 1  
vr 9 mei Veluwse Amelisweerd 1 De Pan 1  
  Twentsche 1 De Lage Vuursche 1